Veelgestelde vragen

De gemiddelde levertijd is 7 tot 14 werkdagen.

De producten worden direct vanuit de leverancier verstuurd, daardoor kunnen wij enorm besparen op opslag-, verzend- en inpakkosten. Daardoor kunnen wij de producten aanbieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Wil je de bestelling graag volgen? Klik dan hier om naar de Volg je bestelling pagina te gaan.

Natuurlijk kan dat. Je kunt in de checkout elk gewenst adres invullen binnen Nederland en België. Vermeld wel altijd je eigen naam.

De verzendkosten neemt Loavs.nl geheel voor eigen risico. Iedere bestelling die je plaatst wordt gratis verzonden binnen Nederland en België

Het kan 1 tot 2 werkdagen duren voordat de bestelling is verwerkt. Mocht je na 2 dagen nog geen track en trace informatie krijgen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Je hebt een mail ontvangen met daarin de gegevens van je bestelling. LET OP, het kan zijn dat de mail in je spambox is gekomen.

We werken met verschillende leveranciers waardoor het wel eens voor komt dat je bestelling nog niet volledig geleverd is. Doorgaans worden de producten die aan je bestelling ontbreken binnen 2 tot 3 werkdagen aan je geleverd.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen verwachte levertijd bezorgd. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je de status van de bestelling hier even checken.

Mocht de bestelling 3 dagen later dan de verwachte levertijd nog niet binnen zijn, neem dan hier even contact met ons op.

Jammer dat je niet tevreden bent. Dat lossen we graag voor je op.

Je kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Wanneer je een retourneert, ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. 

Neem dus eerst contact met ons op zodat wij je kunnen terugbetalen zonder dat het nodig is te retourneren!

Mail naar: support@loavs.nl